Hírek

Együtt hangolt a csapat

A gárdának szüksége is van a pihenésre, hiszen Oláh Ferenc, amint átvette a stafétabotot, azonnal hathetes intenzív felkészülésbe dobta csapatát. A tavaszi szezon öldöklő küzdelmeiben pedig az a csapat fog sikeresen teljesíteni, akiben elég szufla marad a bajnokság végjátékára.

Vozár József vezette kempingparadicsom vacsorával várta a gyulai spílereket, akik a menü elfogyasztása után szakmáztak is egy kicsit, hiszen megtekintették az FC Real Madrid–S.S.C. Napoli Bajnokok Ligája-mérkőzést.

– Egész évben mi szállítjuk a Várfürdő-Gyulai Termál FC csapatát a mérkőzésekre, így az a gondolatunk támad, hogy egy vendéglátás erejéig visszaadunk valamit a tavaszi szezonra készülő klubnak. Egy kis vacsorával vártuk a srácokat, akik hathetes felkészülésen vannak túl, ezzel is segítve az Oláh Ferenc vezette csapat sikeres szezonját – mondta el a Vozár József.

Pihenésre egy jó ideig nem lesz lehetősége az újraformált együttesnek, hiszen tizenhat fordulón keresztül talpig fegyverben kell állnia a kiesést elkerülni vágyó csapatnak.