Hírek

Egyben van ez a csapat!

Gyula: Harman – Juhász, Bogdán, Szántó, Zámbori – Sipos, Lipták – Hrabovszki, Nagy, Gábor-Lukács – Styecz. Csere: Szabó, Burai, Okos, Pilán, Erdős. Vezetőedző: Oláh Ferenc. Gólszerző: Styecz (2), Hrabovszki.

A fürdővárosi együttes rögtön az első helyzetéből betalált, amikor is az első percben elindított szép összjáték után Hrabovszki talált a szarvasi kapuba. A hazai találat után a mezőnyjátéké volt a főszerep hosszú perceken át. A gyulai gárda tagjai hátsó alakzata nem engedte kibontakozni a vendégek támadásait és taktikus labdakihozatalukkal azonnal támadássá kovácsolták labdaszerzéseiket. A vendégcsapat védőit azonban több alkalommal is zavarba tudta hozni Oláh Ferenc együttese. A védekezésben jeleskedő hazaiak azonban támadásaikat ekkor még nem tudták hatékonyan befejezni.

A második félidőben a gyulai csapat rálépett a gázpedálra és egyre-másra dolgozta ki támadásait. A stílusosra szabott hazai akciók végén több gól is születhetett volna. A támadósor azonban nem maradt adós a gólokkal, hiszen Styecz két találatával bebiztosította a fürdővárosi győzelmet.

Az őszi csapat gerincére épített, és néhány új játékossal hatékonyan kiegészített gyulai gárda befejezte felkészülését a tavaszi szezonra. Az erőnlétben megerősített és stílusosan futballozó Várfürdő-Gyulai Termál FC csapata ugrásra készen várja a szezonkezdést, amit várhatóan a Szentlőrinc SE elleni derbi jelenti majd Oláh Ferenc együttesének.

A teljes galériát itt tekinthetik meg!