Utánpótlás hírek

Az ötödik helyen végzett a Várfürdő-Gyulai Termál FC csapata a Danone Kupán

Nyolc csapat versengésétől volt hangos a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia utánpótlásközpontjának pályája május 27-én. A Danone Focikupa a Gyermekekért elnevezésű országos, U12-es gyermeklabdarúgó-torna regionális elődöntőjében a Várfürdő-Gyulai Termál FC U12-es utánpótláscsapata is versenybe szállt.

Az évad utolsó összevont alközponti tornáját rendezte meg a Várfürdő-Gyulai Termál FC

Az idei szezon utolsó összevont alközponti grassrootsfesztiválját rendezte meg az U7-es és U9-es korosztály számára a Várfürdő-Gyulai Termál FC május 20-án. Az Id. Christián László Városi Sporttelepen tartott szezonzárón valamennyi részt vevő egyesület képviseltette magát.

Intézményi Bozsik-program zajlott a gyulai sporttelepen

Az OTP Bank Bozsik Intézményi Labdarúgó Utánpótlás-nevelő Program tavaszi tornáját rendezték meg május 17-én Gyulán. Az általános iskolák számára életre hívott futballnapnak az Id. Christián László Városi Sporttelep adott otthont.

 

Félpályás nagypályások

A Várfürdő-Gyulai Termál FC U15-ös leánycsapata elrajtolt a félpályás bajnokságban

A leány U15-ös félpályás bajnokság délkeleti alsóházának első fordulóját rendezték meg március 12-én az Id. Christián László Városi Sporttelepen, ahol minden együttes összecsaphatott egymással.

Három győzelem és egy vereség a heti mérleg
A Várfürdő-Gyulai Termál FC utánpótláscsapatainak eredményei

Az utánpótlás-bajnokságokban játszó korosztályok mindegyike pályára lépett a hétvégén. Az U14-es és U15-ös együttesek a Mórahalom VSE gárdáját fogadták hazai pályán március 11-én, míg az U17-es és U19-es keret a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia otthonába utazott március 10-én.

Felemás sikerrel indultak a bajnokságok
Két győzelemmel és két döntetlennel kezdtek a Várfürdő-Gyulai Termál FC utánpótlás csapatai

A Várfürdő-Gyulai Termál FC utánpótlás csapatai számára is megkezdődtek az utánpótlás bajnokságok tavaszi szezonja. Az U14-es és U15-ös csapatok a Hódmezővásárhelyi FC csapatait fogadták március 04-én, míg az U17-es és U19-es együttesek a Szeged 2011 gárdái ellen léptek a hazai gyepszőnyegre március 05-én.

Mindenki beöltözve, indulhatnak a bajnokságok

A Várfürdő-Gyulai Termál FC utánpótlás-csapatai új felszerelésben kezdik meg az idényt.

Új szerelésben hasít az egész Termál család

Új felszerelést kapott az utánpótlás-korosztály a Várfürdő-Gyulai Termál FC-nél

Felszerelésátadási ceremóniára volt hivatalos a Gyulai Hírlap stábja február 17-én. Az új felszereléseket Kónya István, Gyula város alpolgármestere adta át a Várfürdő-Gyulai Termál FC labdarúgócsapatának.

Szépen csillogó focista ezüstérem

Csak a döntőben tudták megállítani Forrás Imre U11-es tanítványait

Orosházán vendégszerepelt a Várfürdő-Gyulai Termál FC U11-es csapata február 12-én. A teremlabdarúgó tornán a 2006-os korcsoportos együttes egészen a döntőig menetelt. 

A második félidőben már bajnoki éllovas formában futballoztak az U19-esek
Várfürdő-Gyulai Termál FC–Sarkadkeresztúri SE 4–1 (0–0)

Az NB III.-as utánpótlás-bajnokság rajtjára készülő Várfürdő–Gyulai Termál FC csapata a Sarkadkeresztúr SE gárdáját fogadta február 5-én az Id. Christián László Városi Sporttelepen. A Szabó Attila vezette bajnoki listavezető gyulai együttes az gyengébb első félidő után a második félidőben elsöpörte riválisát. 

< >