Utánpótlás hírek

Félpályás nagypályások

A leány U15-ös félpályás bajnokság délkeleti alsóházának első fordulóját rendezték meg március 12-én az Id. Christián László Városi Sporttelepen, ahol minden együttes összecsaphatott egymással.

A tavaly júniusban alakult csapat az első bajnoki idényét tölti idén, így az együttes számára a tisztes helytállás a legfőbb cél. A tapasztaltabb csapatok ellen lejátszott mérkőzéseken a taktikai elemek és a csapatjáték kialakításán van a fő hangsúly. Bálint Balázs csapata a megmérettetéseken nagy akarással és odaadással próbálta felvenni a kesztyűt riválisaival, amivel kivívta az ellenfelek tiszteletét is.

Eredmények: SZEOL SC Kft.–Várfürdő-Gyulai Termál FC 0-1, Várfürdő-Gyulai Termál FC–Mezőberényi FC 0-2, Várfürdő-Gyulai Termál FC–Mórahalom VSE 0-0.

A csapat tagjai: Alberti Vivien, Csenki Vivien, Czakó Anita, Czeglédi Barbara, Dán Sára, Fáskerti Vivien, Hemző Csenge, Illyés Enikő, Márton Daniella, Mihucza Dóra, Papp Noémi,  Rapos Vivien, Száva Patrícia és Wéber Adrienn. Vezetőedző: Bálint Balázs.

Bálint Balázs vezette U15-ös lányok teljesítményükkel a tabella második helyén állnak, és készülhetnek a Mórahalmon sorra kerülő fordulóra.