Utánpótlás hírek

Új szerelésben hasít az egész Termál család

Fiatal labdarúgókkal telt meg az Implom József általános iskola aulája, hiszen az NB III.-as csapat több korosztálya jelen volt a hivatalos átadáson.  

Mint azt Szentléleki Béla, a klub szakmai igazgatója elmondta, az egyesület mind a tizenkét korosztálya egységes edző- és mérkőzésfelszerelést kapott. A csapatok többek között melegítővel, széldzsekivel, mezekkel és labdákkal gazdagodtak a TAO-programból származó támogatásnak köszönhetően. A klub vezetése a közeljövőben még több felszerelés vásárlását tervezi.

– Minden csapat életében nagyon nagy dolog az, ha ekkora létszámmal tud megjelenni egy eseményen, de ennél is fontosabb, hogy az egyesület minden korosztályának felszerelést tudunk átnyújtani.

Kónya István köszöntőjében kiemelte, hogy Gyula városa igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy a gyulai labdarúgás minél jobban fejlődjön.

– Célunk, hogy a Várfürdő-Gyulai Termál FC minden utánpótlás-korosztálya, a legkisebbektől a legnagyobbakig, olyan körülmények között tudjon edzeni és mérkőzéseket játszani, amely körülmények hozzásegítik a fiatalokat a fejlődéshez.

A napokban minden korosztály együttese megkapja felszereléseit, hiszen nemsokára rajtolnak az utánpótlás-bajnokságok, és megkezdődnek az utánpótlástornák.