Utánpótlás hírek

A második félidőben már bajnoki éllovas formában futballoztak az U19-esek

Gyula: Kajári, Juhász, Szűcs Damján, Ficzere, Tövisháti, Szabó, Kondoros, Katona, Gábor-Lukács és Csongrádi. Vezetőedző: Szabó Attila.

A műfüves pályán lejátszott találkozó a hatékony felkészülést volt hivatott segíteni, hiszen Szabó Attila együttese az őszi szezon megnyerése után a tavaszi szezont is be szeretné húzni. Ennek jegyében a gyulai kék-fehér együttes azonnal letámadta ellenfelét, aminek az első percekben megjött az eredménye, hiszen egy tetszetős formáció után Gábor-Lukácsot rántották le a tizenhatoson belül. A tizenegyest azonban nem sikerült értékesíteni, így maradt a gól nélküli döntetlen. A sok hibával játszó hazaiak megingásait csak időközönként tudta helyzetre váltani az ellenfél, ám ezek töredéke volt csak igazán veszélyes. A Gábor-Lukács mozgatta fürdővárosiak taktikus labdakihozatala után a befejezésnél akadtak hibák.

Az első félidő gól nélküli döntetlenje után Szabó Attila alaposan gatyába rázta társaságát, hiszen a második félidő első perceiben Gábor-Lukács talált a kapuba, amit hamarosan meg is duplázott. A góllövőkhöz később Katona is feliratkozott, így négy gólt jegyezhetett a fürdővárosi legénység. Az ellenfélnek egyedül a szépítő találatot sikerült megszereznie, így a fürdővárosi spílerek simán léptek túl a kötelező feladaton.

– Alapvetően elégedett vagyok a csapat játékával, bár még sok hibával játszottunk. Ez a mérkőzés is nagyon jól szolgálta a felkészülést, hiszen a célunk az, hogy megnyerjük a bajnokságot – nyilatkozta a mérkőzésről a vezetőedző.